top of page
IMG_68091.jpg
Clinic Cryo Cryosauna maskine

CLINIC CRYO

En verden af sundhed, beauty og wellness

Hos Clinic Cryo modtager du effektive og behagelige cryoterapi behandlinger med vores teknologisk førende cryo kabine. 

Vores cryoprocedure består i at udsætte kroppen for ekstremt lave temperaturer i tre minutter, for at opnå dine ønsker som kan være alt fra at lindre smerter, forbrænde kalorier, forbedre restitution, lindre stress til at få smukkere hud. 

 

Cryosense kabine er den eneste maskine på markedet der skifter mellem +80°C og -196°C. Dette er muligt grundet den kolde nitrogendamp der kommer ind i kabinen under behandlingen.

Ved cryoterapi behandlinger får du utallige fordele for både krop og sind, som du vil kunne se og mærke allerede efter 2 behandlinger. 

CRYOTERAPI FOR ALLE 

Fordele for både krop og sind

Chokeffekten fremkaldt af den ekstreme kulde og reduktionen af hudens overfladiske temperatur genereret på få minutter, fører til en række neurorefleksmekanismer, der vil generere en meget gavnlig kropsreaktion på muskel-, kredsløbs- og neuroendokrine niveauer.  

Derfor vil cryobehandlinger medføre smertelindring, vægttab, hurtigere og bedre restitution, pænere hud, mindsket inflammation og meget mere. 

Cryoterapi for krop og sind
pexels-anna-shvets-4672710.jpg

START DIN REJSE TIL SUNDERE KROP OG SIND

CRYO BEHANDLINGER

Gennem vores hel krops cryoterapi behandlinger, vil du have mulighed for at indfri dine ønsker omkring en sundere og mere energifyldt og smertefri hverdag. 

Selvom fordelene ved cryoterapi er talrige, kan de grupperes i fire hovedniveauer: medicinsk, sport, æstetisk og wellness. Med certificerede cryoterapi behandlere, vil du blive guided igennem hver enkelt behandling, som vil være med til at resultere i en sikker, givende og behagelig oplevelse. 

bottom of page